Σεζόν 66 και βάλε:
+5
DrunkenDuck
NIKOSNAXOS
satisfaction
elevlala
Admin
9 απαντήσεις
Pmanager.gr :: Η ομάδα μου :: Πρωτάθλημα
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Απ: Σεζόν 66 και βάλε:
Η σεζόν τελείωσε σας αναφέρουμε μερικά στατιστικά.
Πρωταθλητής Dinamo GNR
Δευτεραθλητής Mount Athos, the Garden of Virgin Mary
Περισσότερα Γκολ Pantelis Tsekouras (35) ΚΕΡΑΜΩΤΗ F.C
Περισσότερες Ασσίστς Miroslav Kristan (30) MPOUGATSOKEFALOI AETOI
Καλύτερος Μ.Ο. Αξιολόγησης Alekos Pipinakis (9,06) Mount Athos, the Garden of Virgin Mary
Πρωταθλητής Dinamo GNR
Δευτεραθλητής Mount Athos, the Garden of Virgin Mary
Περισσότερα Γκολ Pantelis Tsekouras (35) ΚΕΡΑΜΩΤΗ F.C
Περισσότερες Ασσίστς Miroslav Kristan (30) MPOUGATSOKEFALOI AETOI
Καλύτερος Μ.Ο. Αξιολόγησης Alekos Pipinakis (9,06) Mount Athos, the Garden of Virgin Mary
DrunkenDuck- Posts : 82
Ποτέ δεν αναφέρεται αυτή η πληροφορία στις δεύτερες, τρίτες και λοιπές ομάδες. Δεν είναι μπαγκ, απλά έτσι είναι.
Istorikos- Posts : 29
Στο φορουμ αμα θες αναφερετε το σαν μπαγκ.
Ξεφυγαμε λίγο απο το θέμα.
Θα βάλω ποιο ορατό τον τομέα απορίες ωστε εκει να μπάινουν οι απορίες.
Ξεφυγαμε λίγο απο το θέμα.
Θα βάλω ποιο ορατό τον τομέα απορίες ωστε εκει να μπάινουν οι απορίες.
Ναι στις αλλες ομάδες εννοώ ώστε να δω ποιοί φεύγουν κ ποιοί όχι..
Ενώ με την Κερμαωτή φαίνονται κανονικά..
Λες να πρόκειται για κάποιο bug?
Ενώ με την Κερμαωτή φαίνονται κανονικά..
Λες να πρόκειται για κάποιο bug?
NIKOSNAXOS- Posts : 16
Τωρα που το λες στην δευτερη ομαδα ουτε εμενα ηρθε ενημερωση.
παιχτες προς αποχωρηση λεγοντας εννοεις απο τις αλλες ομάδες?
παιχτες προς αποχωρηση λεγοντας εννοεις απο τις αλλες ομάδες?
Ρε παιδιά ξέρει κάποιος να μου πει, πρώτη φορά το συναντάω, για ποιον λόγο ενώ άνοιξαν οι μεταγραφές μποσμαν, στην 2η ομάδα μου στην Κύπρο δεν εμφανίζονται οι παίκτες προς αποχώρηση και δε μου ήρθε και το σχετικό μήνυμα?
NIKOSNAXOS- Posts : 16
Τεχνικά πάντως, το παιχνίδι Καφενές - Δυναμό άρχισε και τελείωσε στο 1', με τις αλλαγές στη διάταξη των ομάδων (+ το mots)...
Guest- Επισκέπτης
Istorikos έγραψε:Αχ ρε Καφενέ γαμώτο. Πάλι ο Δυναμός θα το πάρει και θα σου βγει με ένα περισσότερο (11) στον γενικό απολογισμό.
Ο Καφενές έχει 11 κατακτήσεις. Ή μία απ' αυτές ήταν με το όνομα Kafe-Aman την σεζόν Νο 40.
Για τη τρέχουσα σεζόν τα πράγματα δεν έχουν τελεσιδικήσει ακόμα. Ναι μεν η δυναμό έχει τις περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση αλλά υπάρχει το ματς της με το Αγιο Ορος όπου μπορεί να γίνει αλλαγή σκηνικού. Δεν αποκλείεται να περισσεύουν και μερικές πιθανότητες για τον Καφενέ με κάποιο -όχι και τόσο απίθανο- συνδιασμό αποτελεσμάτων.
ktsagg- Posts : 5
Αχ ρε Καφενέ γαμώτο. Πάλι ο Δυναμός θα το πάρει και θα σου βγει με ένα περισσότερο (11) στον γενικό απολογισμό.
Istorikos- Posts : 29
Η φατσουλα βγηκε απο αποπειρα για ερωτηματικο και κλεισιμο παρενθεσης, σαν κατι σεντρες που καταληγουν στο γαμα.
Καλη επιτυχια ευχομαι τα καλυτερα.
Πιθανοτατα με λιγη υπομονη και απο τους 2 θα εχουμε αρκετες μαχες στο κοντινο μελλον οποτε καλο ειναι να αναβουν τα αιματα απο τωρα.
Καλη επιτυχια ευχομαι τα καλυτερα.
Πιθανοτατα με λιγη υπομονη και απο τους 2 θα εχουμε αρκετες μαχες στο κοντινο μελλον οποτε καλο ειναι να αναβουν τα αιματα απο τωρα.
ksekarfotos- Posts : 27
Ναι για την επόμενη σεζόν λέω. Οκ αν παίξεις με μικρούς είμαστε οκ. Απλά δεν θέλω να βιαστώ στο στήσιμο της ομάδας. Θέλει ψάξιμο η άμυνα και ο τερματοφύλακας.
Φανταζομαι μιλας για την ερχομενη σεζον που θα παιζω με 17-19 ετων παικτες και πικ.Μαλλον θα ανεβεις αρκει να μην χασεις παλι 0-3 και φευγουν οι φιλαθλοι απο το ημιχρονο(πως βαζουμε φατσουλα χαβαλε
C3 η πρώτη μεγάλη μαχη ανόδου του ομίλου για ανοδο την επόμενη σεζόν μιας και εγω θέλω να ανέβω
η εξέλιξη αυτή με βάζει σε φάση που δεν ήθελα να ψάχνω βιαστικά παίχτες
Μόνο ενας θα τα καταφέρει
η εξέλιξη αυτή με βάζει σε φάση που δεν ήθελα να ψάχνω βιαστικά παίχτες
Μόνο ενας θα τα καταφέρει
H ομαδα,η οποιοα βρισκεται στην c3, αλλαξε,μετανομαζεστηκε σε Flos Royal οπου προκυπτει απο ελληνικη βλαχικη μετφραση του Royal Flush,οπου εκτος των αλλων προκειτε για το καλυτερο φυλο του ποκερ(κεντα χρωμα στον ασσο),αλλαξε νοοτροπια και απο το χρονος ειναι θα περασει μεταβαινει στο χρονος ειμαστε θα περασουμε και βαζει πλωρη για την ανοδο στην σουπελιγκ.Το πλανο που θα ακολουθησουμε ειναι ''ενα με απο ολα'' αφου δεν θα παει σε καποια συγκεκριμενη στρατηγικη απλα θα αποκτηθουν παικτες με μοναδες και ελπιζεται πως ο προπονητης θα φανει διορατικος ωστε να αξιοποιησει τις οποιες δυνατοτητες των παικτων.
Πραγματικά θα συμφωνήσει πιστεύω και ο σατισφάξιον ότι ο δανός είναι για πέταμα.
Έχει μεν παιχταράδες αλλά τον διαβάζεις σε 10 λεπτά.
Και χωρίς να θέλω να υπερβάλλω και να το παίξω κάτι το λέω αλήθεια ότι δεν προσπάθησα πέρσι για τη 2η θέση και πιστεύω ότι θα του έκοβα σίγουρα βαθμούς.
Στα συν του είναι ότι έχει 50 ομάδες και μπορεί να μην θέλει να ασχοληθεί πραγματικά με την Ελληνική του.
Έχει μεν παιχταράδες αλλά τον διαβάζεις σε 10 λεπτά.
Και χωρίς να θέλω να υπερβάλλω και να το παίξω κάτι το λέω αλήθεια ότι δεν προσπάθησα πέρσι για τη 2η θέση και πιστεύω ότι θα του έκοβα σίγουρα βαθμούς.
Στα συν του είναι ότι έχει 50 ομάδες και μπορεί να μην θέλει να ασχοληθεί πραγματικά με την Ελληνική του.
Εσύ δεν τον ξεγράφεις, αλλά αυτός φρόντισε να ξεγραφτεί μόνος του.
Τον Δανο δεν τον ξεγραφω εγω . . .
Ειναι κρισιμο το αυριανο με Κεραμωτη
Ειναι κρισιμο το αυριανο με Κεραμωτη
TENX- Posts : 29
Οπως δείχνουν τα πράγματα, το βλέπω απίθανο κάποια από τις τέσσερεις ομάδες της ουράς της βαθμολογίας να κάνει το μπαμ και να βρεθεί πάνω από τον πήχυ στο τέλος της σεζόν. Για να συμβεί αυτό κάποιον από τα πάνω πατώματα πρέπει να τον πάρει ο ύπνος για τα καλά.
2ο συνεχομενο 0-0 για μας κοντρα στους χορευτες της σκιας.
Και παλι καποια λαθακια στα ΑΤ οπως και στο ματς με την Μπαρτσελονα και δυστυχως πολυ γρηγορα χασαμε εδαφος στην βαθμολογια.
Απο Κυριακη μπαινουμε και σε Διαβολοβδομαδα με Dinamo Καφενε και Αγιο Ορος στη σειρα και αν τα πραματα κυλησουν ομαλα μεχρι την αλλη Κυριακη βλεπω να παλευουμε για την παραμονη.
Και παλι καποια λαθακια στα ΑΤ οπως και στο ματς με την Μπαρτσελονα και δυστυχως πολυ γρηγορα χασαμε εδαφος στην βαθμολογια.
Απο Κυριακη μπαινουμε και σε Διαβολοβδομαδα με Dinamo Καφενε και Αγιο Ορος στη σειρα και αν τα πραματα κυλησουν ομαλα μεχρι την αλλη Κυριακη βλεπω να παλευουμε για την παραμονη.
Με 25μ στέκεσαι 1η κατηγορία, αλλά μέχρι εκεί. Με 50-55μ είσαι αρκετά ανταγωνιστικός. Με 80+μ πας για πολλά... Βέβαια, προϋπόθεση κάθε φορά είναι το επίπεδο των παικτών που ήδη υπάρχει στην μεγάλη κατηγορία...
Guest- Επισκέπτης
Έχω 18 με την πώληση που κάνω τώρα. Δεν βιάζομαι έχω δύο σεζόν να χτίσω την ομάδα οπότε νομίζω μπορώ να φτιάξω ομάδα που άνετα θα μένει superleague και ότι προκύψει καλό θα είναι. Μοναδική μου φοβία η αποχή χρόνων από ανταγωνισμό. Ευτυχώς με τις εθνικές ομάδες κάτι μας έμεινε.
με ποσα Μ εκτιμας οτι θα ξεκινησεις το χτισιμο ?
Λεφτά θα βγάλουμε από πωλήσεις πιστεύω ότι άμα δεν κάνω λάθη στις μεταγραφές Ελλάδα θα είμαι αρκετά ανταγωνιστικός.
Όπα βαρβάτη δήλωση!
Καλά έχει τα λεφτά να σαρώσει τίτλους στην Ελλάδα αυτή η ομάδα;
Καλά έχει τα λεφτά να σαρώσει τίτλους στην Ελλάδα αυτή η ομάδα;
Mεγάλη απόφαση και σιγα σιγα επιστρέφουμε στον ανταγωνισμό.
Αποφασίσα οι Sons of anarchy να γινουν ανταγωνιστικη ομάδα και ετοιμάζουμε το πλάνο για αγορα παιχτων ωστε να σαρώσουμε τους τίτλους.
Αποφασίσα οι Sons of anarchy να γινουν ανταγωνιστικη ομάδα και ετοιμάζουμε το πλάνο για αγορα παιχτων ωστε να σαρώσουμε τους τίτλους.
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Σεζόν 68 SuperLeague
» Σεζόν 68 Κύπελλο
» Πουλάρια Σεζόν 67
» Σεζόν 67 SuperLeague
» Σεζόν 67 Κύπελλο
» Σεζόν 68 Κύπελλο
» Πουλάρια Σεζόν 67
» Σεζόν 67 SuperLeague
» Σεζόν 67 Κύπελλο