Σεζόν 67 Κύπελλο
5 απαντήσεις
Pmanager.gr :: Η ομάδα μου :: Κύπελλο
Σελίδα 1 από 1
Απ: Σεζόν 67 Κύπελλο
Όντως τρελή πορεία για το Τέρας....
μετά από αρκετό καιρό ασχολήθηκα κάπως "σοβαρά" με την ομάδα,λίγο η δουλειά,πολύ τα οικογενειακά βάρη,λίγο πολύ πέρασαν κάμποσες σεζόν με πολύ πολύ χαλαρούς ρυθμούς,λίγο εμπόριο,κανένα κουτσό ταλέντο,μάζεψα κάποια ευρωπουλάκια σε μασούρια...και έχοντας πάντα επαφή με το παιχνίδι και έναν Δημήτρη να με πριζώνει διαρκώς με τα του ΡΜ,
εεε είπα τα μασούρια να τα κάνω ομάδα.
Η ομάδα φτιάχτηκε με κοντινές ηλικίες και μάλιστα στην πρώτη σεζόν ολοκληρωμένου ρόστερ με αρκετή δόση τύχης,έφτασα ως τον τελικό το Τέρας με αντίπαλο,έναν από τους δυνατότερους και εμπειρότερους παίχτες σε όλο το ΡΜ,το πάλεψα όσο γινόταν,ρίσκαρα προσπαθώντας να ισορροπήσω την κατάσταση,ευελπιστώντας και σε λίγο "σπρώξιμο" απ'το μασίνι...τα ρίσκα δεν βγήκαν,η διαφορά τεράστια,το αποτέλεσμα φυσιολογικό.Συγχαρητήρια στον Καφενέ,κάθε αγώνας μαζί του είναι χαρά και πρόκληση και ελπίζω να έρθουν στο μέλλον κι άλλοι τελικοί για το Τέρας...
Υ.Γ. Μπορεί να μην κατάφερα να ανατρέψω τα προγνωστικά και να κατακτήσω την κούπα,όμως πλέον για χάρη των εγγονιών μου εγκαταλείπω το τρελιάρικο όνομα ΝΤΑΟΥ και πλέον μετονομάζομαι σε Xazopappous...νέο όνομα...ίδια καράφλα !!! ΤΕΡΑΣ
μετά από αρκετό καιρό ασχολήθηκα κάπως "σοβαρά" με την ομάδα,λίγο η δουλειά,πολύ τα οικογενειακά βάρη,λίγο πολύ πέρασαν κάμποσες σεζόν με πολύ πολύ χαλαρούς ρυθμούς,λίγο εμπόριο,κανένα κουτσό ταλέντο,μάζεψα κάποια ευρωπουλάκια σε μασούρια...και έχοντας πάντα επαφή με το παιχνίδι και έναν Δημήτρη να με πριζώνει διαρκώς με τα του ΡΜ,
εεε είπα τα μασούρια να τα κάνω ομάδα.
Η ομάδα φτιάχτηκε με κοντινές ηλικίες και μάλιστα στην πρώτη σεζόν ολοκληρωμένου ρόστερ με αρκετή δόση τύχης,έφτασα ως τον τελικό το Τέρας με αντίπαλο,έναν από τους δυνατότερους και εμπειρότερους παίχτες σε όλο το ΡΜ,το πάλεψα όσο γινόταν,ρίσκαρα προσπαθώντας να ισορροπήσω την κατάσταση,ευελπιστώντας και σε λίγο "σπρώξιμο" απ'το μασίνι...τα ρίσκα δεν βγήκαν,η διαφορά τεράστια,το αποτέλεσμα φυσιολογικό.Συγχαρητήρια στον Καφενέ,κάθε αγώνας μαζί του είναι χαρά και πρόκληση και ελπίζω να έρθουν στο μέλλον κι άλλοι τελικοί για το Τέρας...
Υ.Γ. Μπορεί να μην κατάφερα να ανατρέψω τα προγνωστικά και να κατακτήσω την κούπα,όμως πλέον για χάρη των εγγονιών μου εγκαταλείπω το τρελιάρικο όνομα ΝΤΑΟΥ και πλέον μετονομάζομαι σε Xazopappous...νέο όνομα...ίδια καράφλα !!! ΤΕΡΑΣ
Xazopappous- Posts : 3
τρελλη πορεια ο Νταου.. τωρα όμως θα παιξει με την καλυτερη ομαδα της Ελλαδας.. προβλεπω πεναλτι μιας και ο καραφλας είναι γνωστος και σαν γκαστονε
Υ.Γ. αν ημουν στην θεση του Καφενε θα μοτσαρα αυριο
Υ.Γ. αν ημουν στην θεση του Καφενε θα μοτσαρα αυριο
satisfaction- Posts : 13
λίγο τύχη λίγο ικανότητα και όντως για εμενα ειδικα η πορεια ηταν ανελπιστη
έβγαλα πολλά συμπέράσματα για την ομάδα και τα λάθη που γιναν στο στήσιμο
ΥΓ για λίγο νόμιζα χαθήκατε να γράφετε ποιό συχνα μην νιώθω μοναξια
έβγαλα πολλά συμπέράσματα για την ομάδα και τα λάθη που γιναν στο στήσιμο
ΥΓ για λίγο νόμιζα χαθήκατε να γράφετε ποιό συχνα μην νιώθω μοναξια
DrunkenDuck- Posts : 82
Απίστευτες πορείες από ομάδες Γ' Εθνικής!
Εγώ προσωπικά δεν έχω να θυμάμαι άλλο τελικό με ομάδα Γ' Εθνικής.
Πολλά συγχαρητήρια και στους δύο προπονητές και έπονται σίγουρα στο μέλλον τα καλύτερα.
Νιώθω ότι κάπως ξανανεβαίνει το Ελληνικό πρωτάθλημα και το μέλλον του προμηνύεται απίστευτα θετικό.
Άντε με το καλό να αναγεννηθούν και άλλοι καλοί προπονητές που έχουνε τα τελευταία χρόνια μπει στον πάγο.
Εγώ προσωπικά δεν έχω να θυμάμαι άλλο τελικό με ομάδα Γ' Εθνικής.
Πολλά συγχαρητήρια και στους δύο προπονητές και έπονται σίγουρα στο μέλλον τα καλύτερα.
Νιώθω ότι κάπως ξανανεβαίνει το Ελληνικό πρωτάθλημα και το μέλλον του προμηνύεται απίστευτα θετικό.
Άντε με το καλό να αναγεννηθούν και άλλοι καλοί προπονητές που έχουνε τα τελευταία χρόνια μπει στον πάγο.
DrunkenDuck έγραψε:Φτασαμε και ξεπερασαμε τον στοχο μας. Στους 4 με αντιπαλο το Oligomallo Teras .
Στον αλλο αγωνα ενα παιχνιδι που θα επρεπε να ειναι τελικος ShadowDancers vs Kafenes αλλα η τυχη το ηθελε αλλιως.
Και το όνειρο τέλειωσε με μια ηχηρή επανεμφάνιση του Νταου. Άντε καλό τελικό να 'χουμε. Πάντως συγχαρητήρια για την πορεία σου.
Istorikos- Posts : 29
Φτασαμε και ξεπερασαμε τον στοχο μας. Στους 4 με αντιπαλο το Oligomallo Teras .
Στον αλλο αγωνα ενα παιχνιδι που θα επρεπε να ειναι τελικος ShadowDancers vs Kafenes αλλα η τυχη το ηθελε αλλιως.
Ενα βήμα πριν πιασουμε τον στοχο μας για προκριση στους 8.
Αντιπαλος με BORAT και θέλει σκέψη το θέμα του στησίματος.
Αντιπαλος με BORAT και θέλει σκέψη το θέμα του στησίματος.
Mετά απο πολύ καιρό είμαστε και εμείς στο κύπελλο.
Η ομάδα έχει δυναμώσει και στόχος μας η πρόκριση στους 8
Η ομάδα έχει δυναμώσει και στόχος μας η πρόκριση στους 8
Είμαι η μοναδική ομάδα που δεν έχει προγραμματισμένο αγώνα κυπέλλου? Δηλαδή περνάω free στο 2ο γύρο?
Guest- Επισκέπτης
Pmanager.gr :: Η ομάδα μου :: Κύπελλο
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης