Είμαι ο..........................
+4
elevlala
TENX
Istorikos
DrunkenDuck
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Απ: Είμαι ο..........................
Δημήτρης σχεδόν 40,Πειραιά γεια και χαρά σε όλους.
Ο έρωτας κι ο βήχας λένε δεν κρύβεται, έτσι και το κόλλημα μου κι εμένα με το ΡΜ, πέρασα χίλια μύρια από την πρώτη επαφή με το game κι όμως ακόμα σε καθε ευκαιρία μπαίνω και ψάχνομαι..... στον όσο χρόνο έχω.
Ο έρωτας κι ο βήχας λένε δεν κρύβεται, έτσι και το κόλλημα μου κι εμένα με το ΡΜ, πέρασα χίλια μύρια από την πρώτη επαφή με το game κι όμως ακόμα σε καθε ευκαιρία μπαίνω και ψάχνομαι..... στον όσο χρόνο έχω.
Xazopappous- Posts : 3
Istorikos έγραψε:Στο Περού;;; Το ταξίδι των ονείρων μου! Αλήθεια αξίζει όσο το φαντάζομαι;Moz_Art έγραψε:Είμαι ο Αργύρης 37 Χαλκίδα.
Ελπίζω να μπόρω να ποστάρω μιας και είμαι εκτός συνόρων εδώ και 2 χρόνια. Αλλά ενεργό μέλος από το 2007.
Πλέον στο Περού και ελπίζοντας ότι θα επανέλθουμε κάποια στιγμή.
Μια από τα ίδια.
Είπα θα πάω σε χώρα που θα ήθελα να πάω και στη πραγματικότητα,( Περού,Ν.Ζηλανδία,Αργεντινή) στο Περού υπήρχε θέση και έτσι πήγα.
Αλλά οι χρήστες είναι λίγοι και κυρίως ξένοι. Ένας κύπριος είναι δυνατός και μου πήρε και το κύπελλο πέρσι.
Moz_Art- Posts : 5
Πολύ καλό ξεκίνημα για το φορουμ μας.
Χαίρομαι που βλέπω οτι με όρεξη συστηθήκαμε και δείχνουμε διάθεση για προσφορά.
Χαίρομαι που βλέπω οτι με όρεξη συστηθήκαμε και δείχνουμε διάθεση για προσφορά.
DrunkenDuck- Posts : 82
Εγω ειμαι ο Πανος και πηγαινοερχομαι Ελλαδα,Ολλανδια,Ισπανια και Κολομβια τακτικα
ksekarfotos- Posts : 27
Στο Περού;;; Το ταξίδι των ονείρων μου! Αλήθεια αξίζει όσο το φαντάζομαι;Moz_Art έγραψε:Είμαι ο Αργύρης 37 Χαλκίδα.
Ελπίζω να μπόρω να ποστάρω μιας και είμαι εκτός συνόρων εδώ και 2 χρόνια. Αλλά ενεργό μέλος από το 2007.
Istorikos- Posts : 29
Είμαι ο Νίκος 32 ετών και μέλος στο Pmanager απο το 2009.
Έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει στη Νάξο. Τα τελευταία 5 χρόνια λόγω δουλειάς βρίσκομαι στην Σαντορίνη.
Έχω την Κεραμωτή FC απο το ομώνυμο ορεινό Χωριό της Νάξου (όχι της Καβάλας).
Το παιχνίδι το έμαθα και το κατανόησα μέσα από το greekmanager.
Έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει στη Νάξο. Τα τελευταία 5 χρόνια λόγω δουλειάς βρίσκομαι στην Σαντορίνη.
Έχω την Κεραμωτή FC απο το ομώνυμο ορεινό Χωριό της Νάξου (όχι της Καβάλας).
Το παιχνίδι το έμαθα και το κατανόησα μέσα από το greekmanager.
NIKOSNAXOS- Posts : 16
Είμαι ο Αργύρης 37 Χαλκίδα.
Moz_Art- Posts : 5
Λευτέρης 27, Αθήνα.
Κάποτε άρρωστος με FM κυρίως φοιτητικά χρόνια που το είχα πλήρως κατανοήσει.
Πλέον το μόνο παιχνίδι που παίζω είναι το ΠΜ.
Είναι σχεδόν καθημερινά μισή με μία ωρίτσα την ημέρα η ασχολία μου.
Τόσο μπορώ και τόσο θέλω να δίνω.
Κάποτε άρρωστος με FM κυρίως φοιτητικά χρόνια που το είχα πλήρως κατανοήσει.
Πλέον το μόνο παιχνίδι που παίζω είναι το ΠΜ.
Είναι σχεδόν καθημερινά μισή με μία ωρίτσα την ημέρα η ασχολία μου.
Τόσο μπορώ και τόσο θέλω να δίνω.
Ειμαι ο Νικος, μενω Θεσσαλονικη, 36 κλειστα εργαζομαι ως Πολιτικος Μηχανικος και αρρωστακι με το ΡΜ απο το 2006.
Καταγωγη απο Καστορια και Εδεσσα κολλημενος με τα μανατζερακια απο 1996 ξεκινωντας με το Ultimate Manager και ακολουθησαν τα Premier Manager απο το 1997 ως 1999 και CM απο το 2000 εως το 2004.
Μετα το ΡΜ το χαος καθως ουσιαστικα δεν ξανααχοληθηκα παρα τις καποιες εκλαμψεις.
Στο GM βρηκα μια διαδικτυακη παρεα με την ιδια αρρωστια και στην πορεια γνωρισα αρκετα απο τα παιδια και απο κοντα.
Πολλες οι ωραιες μας στιγμες που θα μεινουν ως αναμνηση, αρκετες και οι γνωσεις για το παιχνιδι και πιστευω οτι και στο καινουριο φορουμ θα βρουμε στη συνεχεια και νεους συνοδοιπορους που θα προστεθουν στην παρεα.
Καταγωγη απο Καστορια και Εδεσσα κολλημενος με τα μανατζερακια απο 1996 ξεκινωντας με το Ultimate Manager και ακολουθησαν τα Premier Manager απο το 1997 ως 1999 και CM απο το 2000 εως το 2004.
Μετα το ΡΜ το χαος καθως ουσιαστικα δεν ξανααχοληθηκα παρα τις καποιες εκλαμψεις.
Στο GM βρηκα μια διαδικτυακη παρεα με την ιδια αρρωστια και στην πορεια γνωρισα αρκετα απο τα παιδια και απο κοντα.
Πολλες οι ωραιες μας στιγμες που θα μεινουν ως αναμνηση, αρκετες και οι γνωσεις για το παιχνιδι και πιστευω οτι και στο καινουριο φορουμ θα βρουμε στη συνεχεια και νεους συνοδοιπορους που θα προστεθουν στην παρεα.
TENX- Posts : 29
Κι εγώ βλέπω ακόμα παιδικά! Είμαι ο Παναγής ετών... μισός αιώνας
Istorikos- Posts : 29
Είμαι ο Βασίλης ηλικία 41 και παίζω ΡΜ γιατί θέλω με οποιονδήποτε τρόπο να νιώθω όπως παλιά που με τον ξάδερφο το ανακαλύψαμε.
Αποφάσισα να φτιάξω το φόρουμ γιατί ένιωσα ότι άμα χαθεί η ελληνική κοινότητα θα χαθεί και ένα κομμάτι μου που ακόμα παίζει και βλέπει παιδικά στην τηλεόραση.
Δυστυχως το GM ήταν κάτι μοναδικό και ελπίζω να καταφέρουμε το 1/1000 απο όσα είχαν γίνει εκεί.
Αποφάσισα να φτιάξω το φόρουμ γιατί ένιωσα ότι άμα χαθεί η ελληνική κοινότητα θα χαθεί και ένα κομμάτι μου που ακόμα παίζει και βλέπει παιδικά στην τηλεόραση.
Δυστυχως το GM ήταν κάτι μοναδικό και ελπίζω να καταφέρουμε το 1/1000 απο όσα είχαν γίνει εκεί.
DrunkenDuck- Posts : 82
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης