Τροποποιήσεις - Βελτιώσεις
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Απ: Τροποποιήσεις - Βελτιώσεις
TENX έγραψε:Δεν ξερω αν ειναι εφικτο αλλα θα βολευε πολυ (εμενα τουλαχιστον) μπαινοντας σε καθε τοπικ να πηγαινει στο τελευταιο ποστ και οχι στην αρχη.
Το είχα στο μυαλό μου και όλο το ξέχναγα. Ετοιμο
DrunkenDuck- Posts : 82
Δεν ξερω αν ειναι εφικτο αλλα θα βολευε πολυ (εμενα τουλαχιστον) μπαινοντας σε καθε τοπικ να πηγαινει στο τελευταιο ποστ και οχι στην αρχη.
TENX- Posts : 29
Επισης μιας και το οργανωσες θα μπορουσες να ετοιμασεις και ομαδες σε facebook και instagram
ksekarfotos- Posts : 27
Το βασικο για μενα μιας και μεταφερθηκαμε σε νεο τσατ ειναι να γυρισουμε λιγο το χρονο πισω,εκει που βρηκαμε ενα παιχνιδι που λεγεται pm και να και ενα τσατ με 15 νοματαιους.Μην βολευομαστε σαν να παντρευτηκαμε.Εχουμε συνιθησει και τα ατομα βεβαια,ομως αυτη η σταση που κανει ο νους στην συνηθεια θα ειναι το χειροτερο για το φορουμ.
Οποτε παμε εκει που πρωτοβρηκαμε το pm,πρωτογνωριστηκαμε με τον τενξ,τον σατισφακτιον,τον κτσαγκ κτλ,πρωτοεμφανιστηκε ενας ξεκαρφωτος και μιλαμε με τον ιδιο ενθουσιασμο που ειχαμε τοτε.
Οποτε παμε εκει που πρωτοβρηκαμε το pm,πρωτογνωριστηκαμε με τον τενξ,τον σατισφακτιον,τον κτσαγκ κτλ,πρωτοεμφανιστηκε ενας ξεκαρφωτος και μιλαμε με τον ιδιο ενθουσιασμο που ειχαμε τοτε.
ksekarfotos- Posts : 27
Εξακολουθει να λεει μονο για administrators.
Σαν να εινια κλειδωμενο για τους υπολοιπους.
δεν δινει δυνατοτητα για ποστ ουτε για quote.
Σαν να εινια κλειδωμενο για τους υπολοιπους.
δεν δινει δυνατοτητα για ποστ ουτε για quote.
Άνοιξε τοπικ σεζόν 66 δεν μπορείς να γράψεις;
Μαλλον το διορθωσα για δες.
Μαλλον το διορθωσα για δες.
Ok καταλάβα. Με το πρωτάθλημα και εγώ σκεφτόμουν κάποιες αλλαγές όπως προτείνεις.
Δεν μπορουμε να ανοιξουμε τοπικ σε ενοτητα που δεν εχει κανενα αλλο τοπικ ανοικτο απο σενα.
Με λιγα λογια πρεπει σε καθε ενοτητα να κανεις εσυ το πρωτο τοπικ.
Στην ενοτητα Κυπελο σεζον 66 δεν υπαρχει μεσα κανενα τοπικ.
Εγω δεν μπορω να ανοιξω.
Αντιθετα στην Ενοτητα Μεταγραφες που εχει μεσα 4 τοπικ ενα για καθε θεση μπορω εγω να παω να κανω και 5ο τοπικ να λεγεται π.χ. Μεταγραφες Γκασμαδων ή π.χ. Υποπτες Μεταγραφες.
Φαινεται αυτο και στην κεντρικη σελιδα αμα δεις που λεει τοπικ 0 ποστ 0
Λεει π.χ. Ενοτητα ''Διεθνεις Διοργανωσεις'' και μεσα εχει τοπικ ''Σεζον 66 Περα απο τα συνορα'' που ειναι το τοπικ μεσα στην ενοτητα και μεσα στο τοπικ ειναι τα ποστ.
Αντιστοιχα στην Ενοτητα ''Ομαδες απο Ελληνικο και Κυπριακο Πρωταθλημα εχει μεσα τοπικ ''Σεζον 66 και βαλε''
και μεσα εκει ειναι τα ποστ.
Πιστευω να εγινα αντιληπτος.
Να πω και κατι αλλο εξτρα.
Δεν μου αρεσει ιδιαιτερα το ονομα της ενοτητας ως ''Ομαδες απο Ελληνικο και Κυπριακο Πρωταθλημα''
Θα προτιμουσα
ή να ειναι η ενοτητα ''Πρωταθληματα Ελλαδος και Κυπρου'' και μεσα να εχει τοπικ ''Σεζον 66'' και αντιστοιχα να υπαρχει Ενοτητα ''Κυπελο'' και μεσα Σεζον 66 το τοπικ.
ή να ονομαστει η Ενότητα ''Εγχωριες (ή Εθνικες) Διοργανωσεις και να ενσωματωθει μεσα ενα τοπικ ''Πρωταθληματα Ελλαδος και Κυπρου Σεζον 66'' και ενα τοπικ ''Κυπελο Σεζον 66''
Με λιγα λογια πρεπει σε καθε ενοτητα να κανεις εσυ το πρωτο τοπικ.
Στην ενοτητα Κυπελο σεζον 66 δεν υπαρχει μεσα κανενα τοπικ.
Εγω δεν μπορω να ανοιξω.
Αντιθετα στην Ενοτητα Μεταγραφες που εχει μεσα 4 τοπικ ενα για καθε θεση μπορω εγω να παω να κανω και 5ο τοπικ να λεγεται π.χ. Μεταγραφες Γκασμαδων ή π.χ. Υποπτες Μεταγραφες.
Φαινεται αυτο και στην κεντρικη σελιδα αμα δεις που λεει τοπικ 0 ποστ 0
Λεει π.χ. Ενοτητα ''Διεθνεις Διοργανωσεις'' και μεσα εχει τοπικ ''Σεζον 66 Περα απο τα συνορα'' που ειναι το τοπικ μεσα στην ενοτητα και μεσα στο τοπικ ειναι τα ποστ.
Αντιστοιχα στην Ενοτητα ''Ομαδες απο Ελληνικο και Κυπριακο Πρωταθλημα εχει μεσα τοπικ ''Σεζον 66 και βαλε''
και μεσα εκει ειναι τα ποστ.
Πιστευω να εγινα αντιληπτος.
Να πω και κατι αλλο εξτρα.
Δεν μου αρεσει ιδιαιτερα το ονομα της ενοτητας ως ''Ομαδες απο Ελληνικο και Κυπριακο Πρωταθλημα''
Θα προτιμουσα
ή να ειναι η ενοτητα ''Πρωταθληματα Ελλαδος και Κυπρου'' και μεσα να εχει τοπικ ''Σεζον 66'' και αντιστοιχα να υπαρχει Ενοτητα ''Κυπελο'' και μεσα Σεζον 66 το τοπικ.
ή να ονομαστει η Ενότητα ''Εγχωριες (ή Εθνικες) Διοργανωσεις και να ενσωματωθει μεσα ενα τοπικ ''Πρωταθληματα Ελλαδος και Κυπρου Σεζον 66'' και ενα τοπικ ''Κυπελο Σεζον 66''
απο οτι καταλαβα δεν μπορουσατε να ανοιξετε νεο τοπικ.
για δοκιμαστε καποιος ξανα
για δοκιμαστε καποιος ξανα
Εμένα μου βγάζει το εξής(θα δώσω το παράδειγμα να γίνω κατανοητός):
Pmanager.gr->Η ομάδα μου->Διεθνείς Διοργανώσεις->και εκεί έχεις ανοίξει τη θεματική ενότητα,όπως την χαρακτηρίζει, Σεζόν 66 πέρα απο τα σύνορα.
Pmanager.gr->Η ομάδα μου->Κύπελλο σεζόν 66->εκεί λοιπόν δεν έχει ανοιχτεί κάτι.
Πατώντας στο Κύπελλο λοιπόν νέο τόπικ λέει στην ουσία ότι την αρχή πρέπει να την κάνει ο διαχειριστής.
Πιστεύω να βοήθησα,να έγινα κατανοητός και να κάλυψα και των υπολοίπων το πρόβλημα
Pmanager.gr->Η ομάδα μου->Διεθνείς Διοργανώσεις->και εκεί έχεις ανοίξει τη θεματική ενότητα,όπως την χαρακτηρίζει, Σεζόν 66 πέρα απο τα σύνορα.
Pmanager.gr->Η ομάδα μου->Κύπελλο σεζόν 66->εκεί λοιπόν δεν έχει ανοιχτεί κάτι.
Πατώντας στο Κύπελλο λοιπόν νέο τόπικ λέει στην ουσία ότι την αρχή πρέπει να την κάνει ο διαχειριστής.
Πιστεύω να βοήθησα,να έγινα κατανοητός και να κάλυψα και των υπολοίπων το πρόβλημα
Για το κύπελλο ξεκίνησα τοπικ τι αλλο θέμα έχουμε?
Στο τέλος της σελίδας έβαλα και τσατ ώστε να κανονίζουμε καμια κουβεντουλα σε κανα παγκόσμιο που παίζει η Ελλάδα και οχι μόνο.
Γενικά ότι προβλήματα βγαζει το φορουμ να μου τα λέτε να τα λύνουμε.
Στο τέλος της σελίδας έβαλα και τσατ ώστε να κανονίζουμε καμια κουβεντουλα σε κανα παγκόσμιο που παίζει η Ελλάδα και οχι μόνο.
Γενικά ότι προβλήματα βγαζει το φορουμ να μου τα λέτε να τα λύνουμε.
Συμφωνώ και εγώ με μπουγαστοκέφαλο.
Και κάποια στιγμή να ανοίξει και νέο τόπικ στο κύπελλο να μπορούμε και εκεί να ποστάρουμε.
Και εγώ προσπάθησα να ανοίξω τόπικ και όπως κατανόησα λέει ότι η αρχή πρέπει να γίνει από το Διαχειριστή.
Άντε καλή συνέχεια να έχουμε. Όντως πάντως έχει γίνει πολύ ευχάριστη αρχή.
Και κάποια στιγμή να ανοίξει και νέο τόπικ στο κύπελλο να μπορούμε και εκεί να ποστάρουμε.
Και εγώ προσπάθησα να ανοίξω τόπικ και όπως κατανόησα λέει ότι η αρχή πρέπει να γίνει από το Διαχειριστή.
Άντε καλή συνέχεια να έχουμε. Όντως πάντως έχει γίνει πολύ ευχάριστη αρχή.
Σωστός συμφωνώ και συνεχίζουμε. Θέλω να ακούσω και προτάσεις για να μαζέψουμε παραπάνω κόσμο στο φόρουμ.
Σε καλο δρομο ειμαστε . . . Πιστευω δεν υπαρχει λογος να κλειδωσεις το τοπικ παντως.
Προτασεις για βελτιωσεις και αλλαγες μπορουν να γινουν σταδιακα και στο μελλον.
Προτασεις για βελτιωσεις και αλλαγες μπορουν να γινουν σταδιακα και στο μελλον.
Εδώ είμαστε οκ λετε? Να κλειδώσει?
Για καποιο λογο δεν μπορω να ποσταρω στο Κυπελο.
Ισως πρεπει αυτος που ανοιγει το τοπικ να κανει και το 1ο ποστ ?
Ισως πρεπει αυτος που ανοιγει το τοπικ να κανει και το 1ο ποστ ?
Καλα πανε οι αλλαγες . . .Αρχιζουν και μπαινουν σε μια σειρα τα πραγματα
Το tenx το κανόνισα εγώ η επιθυμία σου διαταγή.
Τα υπόλοιπα μόλις γυρίσω από σύντομες διακοπές.
Απλά δεν θέλω να γεμίσουμε άδειους τομείς.
Τα υπόλοιπα μόλις γυρίσω από σύντομες διακοπές.
Απλά δεν θέλω να γεμίσουμε άδειους τομείς.
Επεστρεψε το tenx καταρχας, μεγαλη επιτυχια αν και δεν εχω ιδεα πως εγινε.
Νομιζω το πιο βασικο ειναι να καταληξουμε στη βασικη δομη του φορουμ.
Καλα ειναι να κινηθουμε κοντα στη δομη που ειχε το GM και εχουμε ολοι συνηθησει.
Προτεινω 3 Βασικες Ενοτητες.
1. Γενικα Περι ΡΜ
Εδω μπορουν να πανε τα παντα εκτος απο την αγωνιστικη δραση. π.χ.
α. Αναλυτικοι Οδηγοι
β. Αποριες - Αναλυσεις
γ. Ακαδημια
δ. Μποσμαν
ε. Γραφεια Τυπου Ομαδων
στ. Πληροφοριες Χρηστων (Καταγωγη , Ονομα, ποια Ομαδα εχουν ή υποστηριζουν κτλ)
και διαφορα αλλα που δεν μου ερχονται τωρα αμεσα.
2. Αγωνιστικη Δραση ΡΜ.
Εδω θα σχολιαζεται η τρεχουσα επικαιροτητα. Προτεινω 2 βασικες υποενοτητες μια Συλλογικες Διοργανωσεις και μια για τις Εθνικες.
i)
α. Πρωταθλημα και Κυπελλο Ελλαδος (Νομιζω για αρχη ολα μαζι ανα σεζον και στη πορεια βλεπουμε)
β. Διεθνεις Διοργανωσεις (Και εδω νομιζω να γινεται ξεχωριστο τοπικ ανα σεζον ωστε να εχουμε σωστη αρχειοθετηση σε βαθος χρονου)
γ. Πρωταθλημα Κυπρου
δ. Ξενιτεμενοι Προπονητες.
ii)
α. Εθνικη Αντρων (Εδω ισως μπορουμε να παραβλεψουμε τα ξεχωριστα φιλικα - προκριματικα - τελικη φαση και να παμε τοπικ ανα σεζον Εθνικων Ομαδων)
β. Εθνικη Ελπιδων
γ. Λοιπες Εθνικες (Μπορει να αφορα Κυπρο ή και καποια αλλη χωρα που θα αναλαβει καποιος δικος μας προπονητης)
3. Περι ανεμων και Υδατων.
Εδω μπορουμε να ποσταρουμε για οτιδηποτε αλλο.
Θα δειξει στη πορεια αν θα εχει νοημα αυτη η ενοτητα, αλλα στα πλασια της ευρυτερης παρεας μπορει να γινεται καποιο σχολιο ειτε για θεματα αγωνιστικης δρασης στην πραγματικοτητα ειτε για καποια αλλα θεματα π.χ. ταινιες, σειρες, αλλα χομπι, κοινωνικο προβληματισμο κτλ.
Νομιζω το πιο βασικο ειναι να καταληξουμε στη βασικη δομη του φορουμ.
Καλα ειναι να κινηθουμε κοντα στη δομη που ειχε το GM και εχουμε ολοι συνηθησει.
Προτεινω 3 Βασικες Ενοτητες.
1. Γενικα Περι ΡΜ
Εδω μπορουν να πανε τα παντα εκτος απο την αγωνιστικη δραση. π.χ.
α. Αναλυτικοι Οδηγοι
β. Αποριες - Αναλυσεις
γ. Ακαδημια
δ. Μποσμαν
ε. Γραφεια Τυπου Ομαδων
στ. Πληροφοριες Χρηστων (Καταγωγη , Ονομα, ποια Ομαδα εχουν ή υποστηριζουν κτλ)
και διαφορα αλλα που δεν μου ερχονται τωρα αμεσα.
2. Αγωνιστικη Δραση ΡΜ.
Εδω θα σχολιαζεται η τρεχουσα επικαιροτητα. Προτεινω 2 βασικες υποενοτητες μια Συλλογικες Διοργανωσεις και μια για τις Εθνικες.
i)
α. Πρωταθλημα και Κυπελλο Ελλαδος (Νομιζω για αρχη ολα μαζι ανα σεζον και στη πορεια βλεπουμε)
β. Διεθνεις Διοργανωσεις (Και εδω νομιζω να γινεται ξεχωριστο τοπικ ανα σεζον ωστε να εχουμε σωστη αρχειοθετηση σε βαθος χρονου)
γ. Πρωταθλημα Κυπρου
δ. Ξενιτεμενοι Προπονητες.
ii)
α. Εθνικη Αντρων (Εδω ισως μπορουμε να παραβλεψουμε τα ξεχωριστα φιλικα - προκριματικα - τελικη φαση και να παμε τοπικ ανα σεζον Εθνικων Ομαδων)
β. Εθνικη Ελπιδων
γ. Λοιπες Εθνικες (Μπορει να αφορα Κυπρο ή και καποια αλλη χωρα που θα αναλαβει καποιος δικος μας προπονητης)
3. Περι ανεμων και Υδατων.
Εδω μπορουμε να ποσταρουμε για οτιδηποτε αλλο.
Θα δειξει στη πορεια αν θα εχει νοημα αυτη η ενοτητα, αλλα στα πλασια της ευρυτερης παρεας μπορει να γινεται καποιο σχολιο ειτε για θεματα αγωνιστικης δρασης στην πραγματικοτητα ειτε για καποια αλλα θεματα π.χ. ταινιες, σειρες, αλλα χομπι, κοινωνικο προβληματισμο κτλ.
Έφτιαξα σε ένα pdf και σε ένα doc ότι σε βολεύει να στο στείλω αν θες με τις ιδέες μου για το φόρουμ.
Αν σε ενδιαφέρει πες μου.
Αν σε ενδιαφέρει πες μου.
Να σαι ρωτήσω.
Μήπως να βάλουμε ξεχωριστά Ελληνικό και Κυπριακό πρωτάθλημα;
Το λέω για δύο λόγους.
1)Όποιος ενδιαφέρεται για το όποιο από τα δύο να το βρίσκει άμεσα.
2)Έχει άλλο κύρος το Ελληνικό κυρίως λόγω Ευρώπης αλλά και λόγω παικτών.
Μήπως να βάλουμε ξεχωριστά Ελληνικό και Κυπριακό πρωτάθλημα;
Το λέω για δύο λόγους.
1)Όποιος ενδιαφέρεται για το όποιο από τα δύο να το βρίσκει άμεσα.
2)Έχει άλλο κύρος το Ελληνικό κυρίως λόγω Ευρώπης αλλά και λόγω παικτών.
Έτοιμο απλά εμφανίζεται στα νεα ποστ που κανουμε
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης